CİTY VAN AVM'NİN AÇILIŞ TARİHİ YILAN HİKÂYESİNE DÖNDÜ: ESNAF ÇİLEDEN ÇIKTI

TAKİP ET

Van'da cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan 7 yıla yakındır açılması beklenen City Van AVM'nin açılış tarihinin bir türlü belirlenmemesi dükkân sahipleri ve kiracıları çileden çıkardı

Van’da bulunan Van City AVM’nin uzun süredir açılmaması ve açılış için verilen tarihlerde ise açılışın bir türlü gerçekleşmemesi,  iş yeri sahipleri ve Van halkında şüphe uyandırdı. Gün içinde toplana City Van AVM’ sinin kiracı ve dükkân sahipleri, soluğu City Van yetkilisi Kadriye Kurkcu’nun yanında aldı. AVM’nin neden açılmadığını;  ne zaman açılacağı hakkında sorular sorarak, bu konuda bir muhatap bulamadıklarını dile getirdiler. Açılışın uzun süredir yapılmaması,  dükkân sahipleri ve kiracılar üzerinde büyük maddi kayıpların olduğunu söylediler.  20 kişilik hak sahipleri ve kiracılar City Van AVM yetkilisi ile bir istişarede bulundular.  İstişare sonrası City Van AVM yetkilisi Kurkcu ve dükkân sahipleri ile bir heyet oluşturarak Van Valisi Murat Zorluoğlu ile görüşme gerçekleştirdiler.

Ctıy Van AVM’nin açılış tarihi için 25.09.2018 Salı günü net bir karar verileceği dile getirildi.

Van Taraf Gazetesi  olarak bu olayın takipçisi olacağımızı belirterek, Salı günü yetkililerle görüşüp son durumu kamu oyu ile paylaşacağız.