CHP'li Ömer Doğan Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu.

TAKİP ET

CHP'li Ömer Doğan yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadeleri kullandı.

Sorulan konu başlıklı sorulara İpekyolu Chp belediye başkan aday adayı Ömer Doğan şöyle sıraladı...

Doğanın yapmış olduğu açıklama şöyle...

Van dünyanın en kadim şehri hem ekonomik hem sosyal yaşam olarak bir çok ülkenin geçiş güzergahında olan bir kent. Tarım ve hayvancılığın başkenti olabilecek bir şehir.

Diğer taraftan direk veya dolaylı olarak bir çok ülkeyle ticaret yapabilecek sınır kenti van.

Turizm alanlarıyla tarihi dokusuyla doğa güzellikleri ile uluslar arası rekabete uygun bir kent.

Doğal su kaynakları ve tarıma uygun bereketli topraklara sahip üretime hasret bir şehir van

Bu kadar imkan ve olanaklara sahip bir şehir neden Türkiye sıralamasında ülkenin en yoksul kentleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.işte bunu sorgulamamız lazım.

Çünkü bu kenti yöneten siyasi ve bürokratik sahikler maalesef hayaleri olmayan dünya görüşü dar bir düşünce yapısıyla vanı yönetmeye çalışıyorlar.biz halka hizmet hakka hizmettir şiyarıyla yola çıktık. siyaset arenasında biz farklıyız farklı olacağız.biz bu kentin kaderini rengini tarihini değiştirmeye adayız.siyasette bizim önceliğimiz ipekyolunda iş bulamayan gençlerimizdir. bizim önceliğimiz evinde aş pişiremeyen tenceresi kaynamayan annelerimizdir.bizim önceliğimiz çocuğuna defter kalem kitap alamayan okul harçlığı veremeyen babalardır.      

2- biz bu dönem ipekyolunda çok iyi bir ivme yakaladık halkımız ipekyolunda bizi çok güzel bir teveccühle karşıladı bizi kendinden gördü çünkü biz ipekyolunun sokaklarından geldik her sokağını adım adım biliriz 52 mallemizin tamamına hakimiz 52 mahallemizin sorunlarını ihtiyaçlarını harfiyen biliyoruz ve bu sorunların çözümü bizi asla korkutmuyor biz kendimizede halkımızada sonsuz güveniyoruz  

3-gerektiği zaman elbette ittifaklar olabilir ama bu kararı verecek olan bizler değil genel merkezler tarafından genel başkan ve myk lar tarafından karara bağlanır bizimde genel başkanımız syn özgür özel ve genel merkezimizin vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğiz 

 

4 biz CHP van il örgütü olarak tüm ana kademe ve ilçe yönetimleri olarak tam bir aheng ve birlik beraberlik içinde seçime hazırlanıyoruz ipekyolu ilçesi olarak muazzam bir örgütümüz var ilçe yönetimi ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları olarak milletimizle el ele omuz omuzayız.bizde ayrı gayrı olmaz bizdeki başarı tüm örgütümüzün başarısıdır.

Van Taraf Gazetesi 

Ömer Doğan CHP Van aday adayı