CHP İpekyolu Kadın kolları başkanı Yurdakul; Seçim çalışmalarımıza hız verdik.

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İpekyolu ilçe kadın kolları başkanı Asra Açelya Yurdakul bir basın açıklaması düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İpekyolu ilçe kadın kolları başkanı Asra Açelya Yurdakul ve beraberindeki heyetle bir basın açıklaması düzenlendi.

Yurdakul yaptığı açıklamada şunlara deyindi;  Biz seçim çalışmalarımıza hız verdik, ipekyolu ilçemiz laik olduğu mertebeye gelmesi için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Biz CHP ipekyolu kadın kolları teşkilatı olarak sürdürdüğümüz mücadelenin karşılığını alacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Bizim birbirinde farklı ilçemize tarih yazacak projelerimiz var, özellikle kadınlarımıza yönelik ekonomiksel olarak kendi ayakları üzerinde durması amacıyla projeler ürettik. Yurdakul nasip olursa halkımızın tercihi ile belediye başkanlığı kazandığımız zaman bahsi geçen projelerimizi hayata geçirmek için büyük emekler vereceğiz. İpekyolu belediye başkan aday adayımız olan Ömer Doğan beyle kararlılıkla ipekyolu ilçemize yeni bir mısyon ve vizyon kazandıracağız dedi. Son olarak Asra Açelya Yudakul İpekyolu ilçemizde ikamet eden tüm yurttaşlarımıza çağrımızdır, gelip bizlerle fikir görüş alışverişinde bulunabilirler ayrıca biz kadın kolları teşkilatı olarak halkımzın ayaklarına gider sorun sıkıntılarını yerinde dinlemeye herzaman hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum dedi.

Van Taraf Gazetesi

Asra Yurdakul CHP İpekyolu kadın Van Van haberleri Van Taraf Gazetesi