ÇAYKUR En Az İlkokul Mezunu Personel Alım İlanı Yayımlandı

TAKİP ET

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Bu ilan kapsamında ÇAYKUR en az ilkokul mezunu personel alımı yapılıyor.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü arcılığı ile bir ilan yayımlandı. Bu ilan kapsamında ÇAYKUR en az ilkokul mezunu personel alımı yapıyor. Personel alımına ilişkin detayları kamuilanlari.com olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

İŞKUR üzerinden Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün bir ilanı yayımlanarak farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacağı ifade edildi.



ARANAN ŞARTLAR
ÇAYKUR ilanına başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Genel şartlara haiz olan adayların pozisyonlara göre belirtilen özel şartlara da haiz olması gerekiyor. İşte adaylarda aranan şartlar:

18-50 yaş aralığında

En az İlkokul mezunu,



ÇAYKUR Personel Alım İlanı
ÇAYKUR Personel Alım İlanı
İlanın yayımlandığı İl ve ilçelerinde ikamet etme şartlarına bağlıdır.

Başvuruda bulunacak adaylar bir iş yeri için başvuruda bulunabilirler.(Birden çok işyeri için başvuru yapan adayların iş başvuruları kabul edilmeyecektir.)

BAŞVURU DETAYLARI
Ayrıca ialana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden ilana başvuru yapabilirler. Başvuru yapacak olan adaylar istedikleri pozisyona tıklayarak e-Devlet ile giriş butonu ile giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar link üzerinden ‘İşyeri Ünvanı’ bölümüne ÇAYKUR yazarak ilanlara ulaşabilirler.

İlanın detayları için TIKLAYIN.