BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEZARLIKLARDA BAKIM, ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATTI  

TAKİP ET

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı vesilesiyle yurttaşların yoğun bir şekilde ziyaret edeceği kent merkezindeki mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışması başlattı. Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek, işçilerle birlikte temizlik yaptı.


VanTarafGazetesi - Van Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesi Akköprü, Şabaniye ve şehir merkezindeki mezarlıklarında bakım, onarım ve temizlik çalışması başlattı. Ekipler mezarlıklar içindeki yabani otları temizlemeye başladı. Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, Akköprü'de bulunan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Eşbaşkan Avcı, ardından çalışmaların olduğu yere geçerek, işçiler ile birlikte temizlik çalışması yaptı.

Eşbaşkan Avcı, “Kent merkezinde bulunan mezarlıklarda temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Temizlik çalışmalarının yanı sıra mezarlıklarda oluşan tamiratlar da onarılacak. Bayram günü halkımızı buradaki dini vecibelerini yerine getirirken, temizlikle alakalı her hangi bir sorunun yaşamaması için tüm mezarlıklarda oluşturduğumuz 28 kişilik ekibimiz ile birlikte mezarlıklar temizlenecek" diye konuştu.