Böylesi Van'da bir ilk, Pera güzellik, Kuaför SPA,Hamam ve Masaj salonu açıldı.

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu ilçe sınırları içinde Pera güzellik, Kuaför SPA,Hamam ve Masaj salonu açıldı.

Van Haber-Van'da Pera güzellik, Kuaför SPA,Hamam ve Masaj salonu açıldı. İpekyolu üzerinde bulunan Pera güzellik, Kuaför SPA,Hamam ve Masaj salonu açıldı. Salonunun açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Güzellik salonunda

hamam 

Sauna

Spa=Klasik yağ masajı

Köpük masajı

Medikal masaj

Aroma terapi masajı

Gold paket

Sultan masajı

Pera vip paket 

Çikolata masajı

Jakuzi = Vip jakuzi paket

Gelin paketi

Kuaför salonu

Güzellik salonu= 

lazer epilasyon

Cilt bakımı

Kalıcı makyaj

gibi hizmetler verilecek. Eğitimleri alan genç kadın girişimci İşletme sahibi Nilüfer yıldız kendisini donanımlı hissettiği anda iş yerini açtığını söyledi.  Yoğun katılımla açılan güzellik salonu, davetliler tarafından ilgi ile incelendi.

 

Düzenlenen açılış programına Van kuaför güzellik salonları Odası Yönetim Kurulu Başkan Veysel Koç, yönetimi ve davetliler katıldı.

AMACIMIZ İNSANLARA KALİTELİ HİZMET SUNMAK "

 

Pera güzellik, Kuaför SPA,Hamam ve Masaj salonun işletme sahibi Nilüfer Yıldız; açıklamalarda bulundu. , "Kalıcı makyaj, lazer, cilt bakımı, bölgesel zayıflama eğitimleri aldım. Aynı zamanda kuaför sektöründe yıllarını veren bir emekçi kadinim. Bir kadın genç girişimciyim, salonumu açmadan önce bir çok yerde ve bir çok alanda önceliğim kendimi mesleki anlamda geliştirmek oldu.

Kendimi hazır ve donanımlı hissettiğim zaman salonumu açmaya karar verdim, zevkle iş yaptığım bu sektörde amacım insanlara kaliteli bir ortamda kaliteli bir hizmet sunup, kaliteli ara eleman yetiştirmek" diye konuştu. 

Verilecek hizmetlerin insanların yararına olacağını vurgulayan Nilüfer Yıldız  "Vereceğimiz hizmetlerin insanların yararına olması umuduyla yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Van halkına hayırlı olsun" dedi.

DİĞER GENÇLERİMİZE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR"

 

Güzellik salonunun açılış kurdelesi protokol tarafından kesildikten sonra açıklamalarda bulunan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, "Genç bir girişimci kadın arkadaşımız olarak hem işyeri açması hem de istihdama katkıda bulunması bölgedeki diğer gençlerimize de örnek teşkil ediyor, hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum" dedi.

Van Taraf Gazetesi 

Pera Nilüfer Yıldız Veysel Koç açıldı