Başkan Zahir Kandaşoğlu Ma Bellee Cafe Açılışını Gerçekleştirdi.

TAKİP ET

Van'da son zamanlarda üst üste açılan çeşitli işyerinden biri daha eklendi.

Van'da Kafe sektöründe modenliği ile bilinen Ma Bellee Cafe açıldı. 

Van'ın İpekyolu ilçesinde açılan Ma Bellee Cafe Açılışını gerçekleştiren Vatso Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve beraberinde bir çok iş insanı katıldı. 

Açılış kurdelesini kesen Başkan Zahir Kandaşoğlu ve iş insanları şunu ifade ettiler. Bu zorlu ekonomi sürecinde Van halkına İş, Aş ve istihdam sağlayan Sedat Kaya (Miran Mir) tebrik ederiz dediler.

 

Daha sonra Van Taraf Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan İş İnsanı Sedat Kaya konuşmasını şöyle sürdürdü.  2019 Nisan ayında yatırım danışmanlığı hizmeti üzerine sanat sokağında kurumsal firma olan dünya döner ile vana ilk kurumsal döner firmasını açtım. Aynı yıl ekim ayında İNNOVATOR İNŞAAT VE BİLİŞİM a.ş ile inşaat sektöründe faaliyet gosterdim. Hâlâ firmamız aktif durumda. Zahir başkanı destekleyen ve kurucusu olduğu vatsonun başında görmek isteyip desteklediğimi de belirtmek isterim. Değerli abim zahir başkan başta olmak üzere sayın Erdal çelenk ve ekibine beni bu gün yalnız bırakmadılari için teşekkür ederim. Bütün katılımcı dostlarıma da minnet ve saygılarımı sunuyorum. Dedi

 

Van Taraf Gazetesi Van Haber 

Zahir Kandaşoğlu Sedat Kaya Ma Bellee cafe açılışı