Van'da kalitenin adı: Central oto kiralama!!

TAKİP ET

Van'da uzun yıllardır araç kiralama hizmeti veren Central rent acar oto kiralama yetkilisi Ahmet Yavaş kaliteli hizmet ve yılların bilgi birikimiyle Van halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Van'da uzun yıllardır oto kiralama noktasında isminden söz ettiren Central Rent Acar kaliteli ve işinde uzman çalışanlarıyla büyümeye devam ediyor. Van’da araç kiralama oranının yüksek olduğunu ve vatandaşın kendilerini tercih ettiğini Van Taraf Gazetesine anlatan oto kirama yetkilisi Ahmet Yavaş, kirama ile ilgili merak edilenleri cevapladı. 

Van Taraf Gazetesi tarafından sorulan soruları cevaplayan Ahmet Yavaş yıllardır kurumsal olarak oto kiralama işi yaptıklarını söyledi. Yavaş, "Van merkez de ve havalimanında ofislerimiz vardır 270 araçla Van halkına hizmet veriyoruz. Benzin be motorine gelen zamlar  işimizi düşürdü. benzin ve motorin zamları yüzde 200 artmakta,  yine yüzde 200 fazla belkide bir lastik araç bakımı, yağ bakımı bunların yedek parçalarının fiyatları yüzde 200 fazla artı  bu yüzden bizde kiraya yansıtmak zorunda kaldık istemeyerek" dedi. 


Soru ;Siz kurumsal firmasınız böyle beyanettiniz Van da bilindiği üzere merdiven altı araç kiralama var bunlarla ilgili kurumsal ve normal araçlar arasındaki  vatandaşlar bunun için nelere dikkat etmelidir nasıl bir kuruma gitmelidir bilgi verir misiniz?


Ahmet YAVAŞ;Araç kiralarken kesinlikle kurumsal rentakar aracılığıyla kiralamasını tavsiye ederim diğer arkadaşlarımız haklarında fazla bişey diyemem onlarda kendi çaplarında araç kiralıyorlar.

Soru ;Sizin araçlar  ve diğer araçlar arasındaki farkınız nedir?

Ahmet YAVAŞ;Bizim kaza anlamında müşteriye aracı verdiğimiz zaman 1 ek sürücü ekleyebiliyoruz 2.alkosuz sürücü adına tutanak gelirse hassas sigortamız var günlük 60 lira olup onu da almışlarsa isterse araç pert olsun hiç bir ücret talep etmiyoruz yanlız verdiğimiz sürücüler adına araç alkolsüz gelmelidir.Türkiye deki tüm kurumsalarda geçerli .

Soru ;Yaz sezonu geliyor Van halkına vermek istediğiniz bir mesaj var mı?

Ahmet YAVAŞ;En iyi araçlar biz de ekonomik,orta, lüks her türlü araç mevcuttur Van halkına hizmet vermekten mutlu oluyoruz. Van Taraf Gazetesi Van Haberleri

Haber: Abdulrahim Yeşilağaç Gülistan Özemre

Oto kiralama van Van Taraf Gazetesi Ahmet yavaş haber