Ali Koç istifa istedi! Çok sert sözler...

TAKİP ET

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında darmadağın olurken, başkan Ali Koç'un devre arasında soyunma odasına indiği iddia edildi. Başkan Koç, maç sonunda Cocu'nun istifasını istedi.

 

Mücadeleyi tribünden takip eden başkan Koç, ilk yarıda Rize’nin peş peşe gelen gollerinin ardından adeta yıkıldı. Ali Koç’un ilk yarının sonunda Fenerbahçe’nin soyunma odasına gittiği öne sürüldü.

Ali Koç'un soyunma odasında takıma; "Anadolu takımı gibisiniz. Formanın hakkını verin!" diye çıkıştığı belirtildi.

 

MAÇ SONU İSTİFA İSTEDİ! CEVAP: HAYIR

3-0 biten karşılaşma sonrası Cocu ile görüşen Ali Koç'un Hollandalı teknik adamdan istifa etmesini istediği, Cocu'nun sıcağı sıcağına bu kararı vermenin doğru olmadığı yanıtını verdiği belirtildi.

Ali Koç, Damien Comolli ve Phillip Cocu bugün veya yarın takımın durumunu değerlendirmek için bir toplantı yapacak. Cocu'nun takımdaki geleceği bu toplantı sonrası netleşecek.

COMOLLİ'NİN DE KOLTUĞU TEHLİKEDE

Öte yandan yaz transfer döneminde takıma katılan oyuncuların kötü performansı sonrası Fenerbahçe taraftarı ve spor yazarları eleştiri oklarını Cocu'nun yanı sıra Damien Comolli'ye çevirmiş durumda. Fransız futbol adamının da görevinden alınması isteniyor. Ali Koç yönetiminin ikiliyle yapacağı toplantı sonrası son kararı vereceği belirtildi.