AK Parti Van Maraş Caddesinde Seçim Bürosunu Açtı!

TAKİP ET

AK Parti Van'da seçim çalışmaları kapsamında Mareşal Fevzi çakmak caddesinde yeni bir seçim irtibat bürosu açıldı.

Açılış törenine; AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, Edremit İlçe Başkanı Kenan Öndil ve çok sayıda partili katıldı.

 

İl Başkanı Emre Güray, “40 günlük bir süreçtir Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkan adaylarımızı belirledik. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gittiğimiz her ilçede çok yoğun bir teveccüh var. 31 mart 2024 seçimleri her zamankinden çok daha farklı olacak buna inanıyor ve güveniyoruz.

 

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ise, “Allah nasip ederse 31 martta güzel bir neticeyle Van ve 13 belediyemizi sizlerin sayesinde kazanacağız. Sizde bu huzuru bu güveni bu mutluluğu görüyoruz. Seçilmemiz durumunda 24 dev proje ile Van’ı şahlandıracağız.

 

Bu projeler sadece belediye bütçesiyle yapılacak projeler değil iktidarımızın desteğiyle ancak yapılacak olan projelerdir. Cumhurbaşkanımızın da desteğiyle Van’ı hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

 

Konuşmaların ardından seçim ofisi vatandaşların hizmetine açıldı.

Ak parti belediye Abdulahat Arvas