2023 yılının en çalışkan cefakar Enleri...

TAKİP ET

Van'ın 2023 yılının en çok çalışan halka mal olmus halkın kalbinde taht kuran yılın enleri...

Van Taraf Gazetesi olarak halka, sivil toplum kuruluşları, siyasilere sorduk 2023 yılının en başarılı Öğretmen, Doktor, ve psikolog kimdir sorusuna cevaben şunları söylediler...

Van'da ve İstanbul'da görev yapan saygın emekçi 2023 yılının en başarılı alanında profesyonel isimler şöyle...

Psikolog Derya Süer; Van'da başarılı iş insanı Ali Süer'in kızı İstanbul'da adından söz ettiren danışmanlarına samimiyet içinde hizmet veren Güleryüzlü ve ciddiyeti ile 2023 yılının en başarılı Psikoloğu olarak seçilmiştir.

 

Kübra Apak eğitimci Araştırmacı yazar sevecen çocuklarla içli dişli olan Van halkının gönlünde taht kuran adında çokça söz ettiren fedakar bir öğretmen olarak 2023 yılının en başarılı öğretmen kategorisinde yer aldı...

 

Van'ın tanılmış simalarından gerek fedakarlık gerek maddi manevi her konuda halka hizmet veren ve uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Dr. Necmettin Bilici adeta Van halkının sevgilisi Can damarı olmus haline gelmiştir. Bilici 2023 yılının en fedakar cefakar candan bir sağlık emekçi olmayı tüm kamuoyu tarafından takdir edilen bir doktorumuz..

 

Her alanda kendini geliştiren genç ve yenekli doktor Timur Mermit çalıştığı kotumda üst düzey görevde bulunan her anlamda halka kendini ispat etmiş samimi güler yüzü ile var olduğunu tüm Van halkına ispat etmiş emekçi saygı bir doktor olduğunu kanıtlamıştır. 2023 yılının en başarılı doktorlardan biri olduğunu göstermiştir ve seçilmiştir.

Derya Süer Kübra Apak Necmettin Bilici Timur Mermit